top of page

Sales excellence traject voor Business Coaches
Help Your Clients Succeed!

Ben jij een business coach die je salesvaardigheden naar het allerhoogste niveau wil tillen om zo jouw klanten de grootst mogelijke transformatie te kunnen bieden? Dan is het Salewise excellence traject iets voor jou!

Dit exclusieve traject van 6 maanden is speciaal ontworpen voor business coaches die hun klanten willen helpen om hun sales doelstellingen te overtreffen.

Tijdens dit traject leer je alles wat je nodig hebt om sales te doen op topniveau. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een team van ervaren sales professionals, die je helpen om je kennis en vaardigheden te verfijnen.

Wat leer je?

Wat zijn de voordelen voor jouw klanten?

Grotere omzet
 

Je klanten zullen hun omzet vergroten, doordat je hen helpt om meer klanten aan te trekken en te behouden.

Duidelijk salesproces

Je klanten zullen meer rust en controle ervaren, doordat je hen helpt sales activiteiten te optimaliseren.

Groter marktaandeel

Je klanten zullen hun marktaandeel vergroten, doordat je hen helpt om hun concurrentie voor te blijven.

Betere winstgevendheid

 

Je klanten zullen hun winstgevendheid verbeteren, doordat je hen helpt om hun kosten te verlagen en hun marges te vergroten.

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is exclusief voor business coaches die al ervaring hebben met sales en deze kennis al actief aanbieden aan hun klanten. Het is een traject voor high performers die hun kennis en vaardigheden willen verfijnen om hun klanten de grootst mogelijke transformatie te kunnen bieden. Als onderdeel van jouw high end aanbod is deze kennis een perfecte aanvulling.

We hebben maar een bepaald aantal plekken beschikbaar voor dit traject, zodat we onze aandacht volledig kunnen richten op jouw succes.

Dit betekent dat we echte commitment vragen van onze deelnemers. We verwachten dat je bereid bent om je volledig in te zetten voor het traject.

Dit is niet zomaar een sales traject. Dit is een intensieve ervaring die je helpt om jezelf naar het allerhoogste sales niveau te brengen, zodat jij de sales autoriteit kan worden voor jouw klanten!

Als je klaar bent om het beste uit jezelf en je klanten te halen, dan is dit traject voor jou.

Hoe ziet dit traject eruit?

Het Salewise excellence Sales Traject bestaat uit een combinatie van zowel online als offline contactmomenten en masterclasses. In totaal zijn er over de duur van 6 maanden 12 contactmomenten waarbij er 6 online en 6 offline op een centrale locatie plaatsvinden.

Wat is de investering?

De investering voor het Salewise excellence Sales Traject bedraagt €25.000 exclusief btw per deelnemer met een maximum van 5 deelnemers.

Ben jij klaar om een expert te worden in sales? En wil jij jouw klanten helpen om hun doelen te bereiken?

Claim dan snel een plek in dit traject!


Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan.

Contact opnemen

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact op.

We helpen je graag!

Tel | Whatsapp: 0683951565

Bedankt voor de inzending!

bottom of page