top of page
Notities nemen

De ultieme klantbeleving!

Wil je weten hoe je je bedrijf kunt onderscheiden van de concurrentie? Wil je meer klanten aantrekken en meer omzet genereren? Wil je een geweldige klantervaring bieden die je klanten aan je bedrijf zal binden?

In een wereld waar klanten meer keuze dan ooit hebben, is de klantervaring alles. Mystery guest onderzoek is het geheime wapen van topbedrijven die willen uitblinken in de klantbeleving.

Wat is het Salewise mystery guest onderzoek?

Het Salewise mystery guest onderzoek is een vorm van onderzoek waarbij een onbekende klant (mystery guest) een bedrijf bezoekt en de service en het product en/of dienst evalueert.

Het Salewise mystery guest onderzoek kan worden ingezet om de customer journey in kaart te brengen en te identificeren waar de klantbeleving verbeterd kan worden. Door de bevindingen van het onderzoek te analyseren, kan het bedrijf de klantbeleving verbeteren en zorgen voor tevreden en loyale klanten.

 

De mystery guest volgt hierbij een vooraf bepaalde checklist en rapporteert zijn bevindingen aan het bedrijf. Het onderzoek kan worden ingezet door bedrijven van alle groottes en in alle sectoren. Het is een effectieve manier om de klantbeleving te verbeteren en te zorgen voor terugkerende klanten.

 

Het Salewise mystery guest onderzoek is ook zeer geschikt voor dienstverlenende bedrijven. Dit komt omdat dienstverlenende bedrijven vaak meer afhankelijk zijn van de klantbeleving dan productgerichte bedrijven. Een goede klantbeleving kan het verschil maken tussen een klant die terugkomt of een klant die afhaakt.

Er zijn een aantal aspecten van de klantbeleving die o.a. met een Salewise mystery guest onderzoek kunnen worden geëvalueerd, zoals:

  • Vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel: Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ze zijn op de hoogte van de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt en ze zijn bereid om klanten te helpen.

  • Kennis van het personeel over de producten en/of diensten: Het personeel heeft een goede kennis van de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt. Ze kunnen klanten goed informeren over de verschillende producten en diensten en ze kunnen hen helpen om de juiste keuze te maken.

  • Netheid en orde van de winkel of het bedrijf: De winkel of het bedrijf is schoon en netjes. Er is geen rommel of vuil te zien en de producten zijn goed gepresenteerd.

  • Snelheid en efficiëntie van de service: De service is snel en efficiënt. Klanten worden snel en adequaat geholpen en ze hoeven niet lang te wachten op een medewerker.

  • Kwaliteit van de producten en/of diensten: De producten en diensten zijn van goede kwaliteit. Ze voldoen aan de verwachtingen van de klanten en ze zijn goed afgestemd op hun behoeften.

  • Prijs-kwaliteitverhouding: De prijs-kwaliteitverhouding is goed. De producten en diensten zijn betaalbaar en ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Koopsignalen: Het personeel kan koopsignalen signaleren en hier actief op inspelen. Ze vragen klanten of ze iets willen kopen, ze helpen ze met het vinden van een product en ze informeren ze over de voordelen van een product of dienst.

  • Klanttevredenheid: De klanten zijn tevreden met de service en de producten. Ze zijn geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel, ze hebben de juiste informatie gekregen en ze zijn tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding.

  • Communicatie en reclame: De communicatie en reclame is helder en informatief. Er worden geen loze beloftes gedaan. De klanten weten wat het bedrijf aanbiedt en ze zijn geïnteresseerd in de producten en diensten.

 

Werkwijze

Ons mystery guest onderzoek is volledig in overleg met je bedrijf. We bespreken samen de doelen van het onderzoek en we zorgen ervoor dat deze doelen worden bereikt. Na afloop van het onderzoek ontvang je een uitgebreid rapport met de bevindingen en aanbevelingen.

 

De uitkomsten van het Salewise mystery guest ondezoek

Bij een modern onderzoek is het niet alleen van belang hoe het onderzoek wordt uitgevoerd, maar vooral ook wat er met de uitkomsten en data gebeurt. Oftewel: Wat doe je met de uitkomsten van het Salewise mystery guest onderzoek.

De resultaten van mystery guest onderzoek kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om trainingsprogramma's voor medewerkers te ontwikkelen, procedures te verbeteren en nieuwe producten of diensten te introduceren. 

Het mystery guest onderzoek kan ondernemers helpen om de klantervaring te verbeteren door inzicht te krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan.

Samengevat

Wil je de klanttevredenheid verbeteren en zorgen voor loyale klanten?

Laat dan een mystery guest onderzoek uitvoeren door Salewise!

 

Wij kunnen je helpen om de sterke en zwakke punten van je klantbeleving te identificeren en aanbevelingen te geven om de klanttevredenheid te verbeteren.

Tarief Salewise mystery guest onderzoek
 

Normale prijs: € 1750,-*

Najaarsactie: € 1250,-*

Bovenstaande tarief is voor een compleet mystery guest onderzoek met evaluatie en aanbevelingen.

*Het Salewise mystery guest onderzoek is inbegrepen bij het Salewise partnerprogramma platina.

Genoemde tarieven zijn totaal prijzen en exclusief BTW.

Wil je meer weten over het Salewise mystery guest onderzoek of direct een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

 Wij vertellen je hier graag meer over!

bottom of page