top of page
Notities nemen

De ultieme klantbeleving!

Wil je weten hoe je je bedrijf kunt onderscheiden van de concurrentie? Wil je meer klanten aantrekken en meer omzet genereren? Wil je een geweldige klantervaring bieden die je klanten aan je bedrijf zal binden?

In een wereld waar klanten meer keuze dan ooit hebben, is de klantervaring alles. Mystery guest onderzoek is het geheime wapen van topbedrijven die willen uitblinken in de klantbeleving.

Wat is het Salewise mystery guest onderzoek?

Het Salewise mystery guest onderzoek is een vorm van onderzoek waarbij een onbekende klant (mystery guest) een bedrijf bezoekt en  hier de service, producten en/of diensten evalueert. 

De resultaten van het mystery guest onderzoek kunnen onder andere worden gebruikt om commerciële procedures te verbeteren, trainingsprogramma's voor medewerkers te ontwikkelen en nieuwe producten of diensten te introduceren. 

Het Salewise mystery guest onderzoek kan ondernemers ook helpen om de klantervaring te verbeteren door inzicht te krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan in de klantreis.

 

Dit alles zal leiden tot een hoge klant tevredenheid, meer omzet, winst en werkplezier voor jou en je medewerkers.

Werkwijze

Het Salewise mystery guest onderzoek is volledig in overleg met je bedrijf. We bespreken samen de doelen van het onderzoek en we zorgen ervoor dat deze doelen worden bereikt. Na afloop van het onderzoek ontvang je een uitgebreid rapport met de bevindingen en aanbevelingen.

 

Het onderzoek kan worden ingezet door bedrijven van alle groottes en in alle sectoren. Het is een effectieve manier om commerciële procedures te optimaliseren, de klantbeleving te verbeteren en te zorgen voor terugkerende klanten.

De uitkomsten van het Salewise mystery guest ondezoek

Bij een modern onderzoek is het niet alleen van belang hoe het onderzoek wordt uitgevoerd, maar vooral ook wat er met de uitkomsten en data gebeurt. Oftewel: Wat doe je met de uitkomsten van het Salewise mystery guest onderzoek. Uiteraard adviseren wij een passende en duurzame oplossing.

Samengevat

Wij kunnen je helpen om de klantbeleving te verbeteren door sterke en zwakke punten van je commerciële processen te identificeren. We voorzien je van aanbevelingen die je gemakkelijk kunt implementeren om de klanttevredenheid te verhogen met oog op bedrijfsresultaten.

Dit alles zal leiden tot meer omzet, winst en werkplezier voor jou en je medewerkers.

Tarief Salewise mystery guest onderzoek
 

€ 1750,-*

Bovenstaande tarief is voor een compleet mystery guest onderzoek met evaluatie en aanbevelingen.

*Het Salewise mystery guest onderzoek is inbegrepen bij het Salewise partnerprogramma platina.

Genoemde tarieven zijn totaal prijzen en exclusief BTW.

Wil je meer weten over het Salewise mystery guest onderzoek of direct een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

 Wij vertellen je hier graag meer over!

bottom of page