top of page

Over Salewise

Wij zijn een commercieel trainingsbureau dat individuen, teams en organisaties helpt om hun commerciële prestaties verder te ontwikkelen. Wij bieden een breed scala aan coaching en trainingsprogramma's aan, van basis verkooptraining tot meer geavanceerde trainingen op het gebied van onderhandelen, acquisitie en relatiebeheer. De trainingen zijn op maat gemaakt en sluiten daardoor perfect aan op de dagelijkse praktijk van je organisatie. Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers die weten hoe ze de deelnemers kunnen inspireren en motiveren.

Onze trainers hebben zelf werkervaring bij diverse multinationals, waardoor ze een uniek inzicht hebben in de wereld van de commercie en verkoop. Ze weten hoe het is om in de dagelijkse praktijk met klanten te werken, en ze kunnen de deelnemers direct helpen om hun commerciële prestaties te verbeteren.

Wij bieden ook DISC trainingen en analyse aan. DISC is een persoonlijkheidsmodel dat helpt om je eigen gedrag en het gedrag van anderen beter te begrijpen. Dit kan je helpen om je communicatieve vaardigheden te verbeteren, effectiever te onderhandelen en beter te samenwerken met anderen.

Daarnaast kunnen wij je helpen bij het ontwikkelen van een commerciële strategie. Dit betekent dat we samen met jou je commerciële doelen bepalen, een plan opstellen om deze doelen te bereiken en je kunnen begeleiden bij de uitvoering van dit plan.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze diensten je kunnen helpen om je commerciële prestaties aanzienlijk te verbeteren. Als je meer wilt weten over onze diensten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij helpen je graag om je doelstellingen te bereiken.

CONTACT OPNEMEN

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Neem gerust contact op.

We helpen je graag!

Tel | Whatsapp: 0683951565

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

LIEVER DIRECT EEN GRATIS BUSINESS CALL PLANNEN?

bottom of page