top of page

Excellente service en klantgerichtheid

Overtref de verwachtingen van je klanten

Excellente service en klantgerichtheid

Klantgerichtheid is in de huidige tijd essentieel voor bedrijven die willen groeien en hun klanten tevreden willen houden. Klanten hebben tegenwoordig meer keuze dan ooit tevoren, dus bedrijven moeten zich onderscheiden door excellente service te bieden. Dit betekent dat bedrijven moeten begrijpen wat hun klanten willen en nodig hebben, en dat ze deze behoeften op een positieve en efficiënte manier moeten kunnen invullen.

Medewerkers in een commerciële functie spelen een cruciale rol in het bieden van excellente service. Zij zijn immers degenen die de meeste interactie hebben met klanten. In de training "Excellente service en klantgerichtheid" leren medewerkers hoe ze de rollen kunnen omdraaien en vanuit het belevingsperspectief van de klant kunnen handelen. Ze leren hoe ze een structurele klantgerichte houding kunnen ontwikkelen, en hoe ze deze houding kunnen combineren met een positieve houding en communicatiemethode.

Na afronding van de training weten medewerkers hoe ze de klant centraal kunnen stellen. Ze kunnen tijdens het klantcontact de behoeften van de klant bepalen, en ze kunnen deze behoeften op een positieve en efficiënte manier invullen. Ze hebben het vermogen om communicatief aan te sluiten bij verschillende klanttypen, en ze hebben het vermogen om een hoge servicegraad te combineren met het verantwoord stellen van grenzen die aansluiten bij de identiteit en kernwaarden van hun bedrijf.

Deze training is uitermate geschikt voor bedrijven die de verwachtingen van hun klanten willen overtreffen. Door hun medewerkers te trainen in klantgerichtheid kunnen bedrijven een sterkere band met hun klanten opbouwen, en kunnen ze hun klantentevredenheid en loyaliteit verhogen.

bottom of page