top of page

Zelfbewust in je commerciële functie

De sleutel tot meer zakelijk succes

Zelfbewust in je commerciële functie

Je wilt succesvol zijn in je commerciële functie. Je werkt doelgericht aan je doelstellingen en hebt een goede relatie met je klanten en contactpersonen. Maar hoe bewust ben je van je eigen gedrag en hoe dit overkomt op anderen? Hoe kun je je ‘gunfactor’ vergroten en ervoor zorgen dat je meer zaken doet?

De training Zelfbewust in je commerciële functie helpt je om antwoord te geven op deze vragen. In deze training leer je hoe je je eigen gedrag in ‘slow motion’ kunt bekijken en kritisch kunt analyseren. Je leert hoe je je communicatie kunt verbeteren en hoe je een sterkere relatie kunt opbouwen met je klanten en contactpersonen.

De training is jouw vertrekpunt om erover na te denken hoe je graag wilt overkomen op je klanten en contactpersonen en welk gedrag en/of acties daarbij horen. De training zal een ‘eye opener’ zijn voor fijnere contactmomenten, relaties en daardoor betere resultaten opleveren.

Het karakter van de training is erop gericht om je nog meer bewust te maken van jouw natuurlijke ‘professionele’ gedrag en het effect daarvan op anderen. We richten ons dan ook vooral op jou als persoon. Deze training houdt je een spiegel voor en kan dan ook soms confronterend zijn. Dit is vaak nodig om juist meer zelfbewust te worden en de punten te herkennen waarmee je aan de slag wilt.

Waarom is deze training belangrijk voor werkgevers?

- Werknemers die bewuster zijn van hun eigen gedrag en de effecten ervan op anderen, zijn beter in staat om relaties op te bouwen met klanten en contactpersonen.
- Dit leidt tot meer verkopen en een betere reputatie voor het bedrijf.
- Werknemers die bewuster zijn van hun eigen gedrag, zijn ook beter in staat om om te gaan met stress en conflicten.
- Dit leidt tot een betere werksfeer en een hogere productiviteit.
- Kortom, een training in zelfbewustzijn is een investering die zich terugverdient voor werkgevers.

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page